Harplinge Mark & Trädgård

Härifrån Halmstad önskar jag nu alla mina läsare en stunds trevlig läsning här på bloggen. Jag köpte en bostadsrätt på första våning. Det jag föll för när det gäller den här lägenheten var den stenbelagda uteplatsen. Verkligen elegant och praktiskt. Jag har bott i hus innan så jag vill inte ha en massa besvär med rabatter och annat, därför är jag så glad över att slippa massa jobb, det är bara att fälla ut brassestolen och lägga sig ner och sola! Mäklaren berättade att det är ett företag som hjälper till inom stensättning i Halmstad som gjort iordning uteplatsen. Ett företag som heter Harplinge Mark & Trädgård. 

 

Nu är det några andra här i huset som säger att de också vill ha en sådan här vacker uteplats, och de blev rekommenderade av mig att höra av sig till Harplinge Mark & Trädgård. Jag kom på att jag skulle skriva ett inlägg eftersom det säkert finns en och annan där ute på det breda och vida nätet som också vill ha hjälp med tjänster inom stensättning i Halmstad. Det här är ett företag som varit verksamma under många år med det mesta inom stensättning i Halmstad med omnejd. Utöver det här med stensättning erbjuder de en mängd andra tjänster inom mark- och trädgårdsarbeten såsom trädgårdsskötsel, häckklippning, gräsklippning, plantering av häckar med mera, och vill ni ha deras hjälp är de inte längre bort än närmsta telefon. Det är bara att plocka fram mobilen och slå dem en signal. Ni kan förstås också gå in på deras hemsida om ni är intresserade av att läsa mer! Det var kort och gott allt jag hade att berätta om det här företaget, tack för att ni läste!